Ingrediente
- o salata verde
- o ceapa potrivita
- un ardei gras rosu
- un piept de pui
- sare, piper, zeama de lamaie
- 2-3 linguri ulei
Curatati pieptul de pui si taiati-l fasiute mici. La fel taiati si ceapa si ardeiul rosu. Intr-o tigaie iningeti cateva linguri de ulei si prajiti fasiile de piept de pui. Scoateti si puneti deoparte. In uleiul ramas in tigaie adaugati ceapa si ardeiul tocate. Lasati pana se inmoaie apoi luati de pe foc.
Curatati salata verde, taiati-o si repartizati-o pe farfurii de servit. Asezati deasupra pieptul de pui impreuna cu ceapa si ardeiul.
Din zeama de lamaie, sare si piper faceti un dresing pe care il adaugati peste salata in momentul servirii. Eu nu am mai pus ulei deoarece legumele si puiul deja aveau de la prajit.
Bon appetit!
Fresh Can Can! :)
RăspundețiȘtergere