Ingrediente
- 1 ceapa mica
- 2-3 catei usturoi
- 1 conserva mare de ton
- 1 ceasca pesmet
- 1 dovlecel potrivit
- 2 oua
- 1 legatura patrunjel
- 1 lingurita zeama de lamaie
- sare, piper
- ulei pentru prajit
- extra - pesmet
Preparare
- extra - pesmet
Preparare
Tocati ceapa si usturoiul cat mai marunt si dati deoparte. Dovlecelul dati-l pe razatoarea mica si scurgeti-l bine de zeama care si-o lasa.
Intr-un vas adaugati tonul scurs de zeama si maruntit cu o furculita, apoi legumele, ouale batute usor , verdeata tocata si zeama de lamaie. Adaugati si pesmetul si potriviti de sare si piper.
Amestecati compozitia si lasati-o sa stea cam 10 minute ca pesmetul sa absoarba lichidele si compozitia sa fie mai usor de modelat.
Formati crochete pe care le dati prin pesmet si le prajiti pe ambele parti in putin ulei de floarea soarelui.
Bon appetit!
Preparare
-
Primiti si comenzi? :)
RăspundețiȘtergere