Incerc pe cat posibil sa evit prajelile, insa ne plac ouale ochiuri. Asa ca am gasit o metoda de a le face putin mai sanatoase, la cuptor. Au fost foarte bune si cu mai putine calorii ...
Ingrediente:
- 2 cartofi mari
- 4 oua
- putin cascaval
- sare, piper
Preparare
Spalati cartofii foarte bine cu o perie. Coaceti cartofii cu coaja cu tot la cuptor pana sunt patrunsi. Eu am facut asta seara, ca dimineata sa dureze mai putin restul prepararii.
Dupa ce s-au copt cartofii, lasati-i sa se raceasca si taiati-i in doua pe lungime. Cu o lingurita scobiti miezul, in asa fel incat sa incapa un ou in coaja ramasa.
Asezati cartofii in tava, presarati putin cascaval ras in fiecare, apoi cu grija spargeti ouale si turnati-le in cojile de cartofi coapte.
Presarati sare, piper si dati la cuptor pana se coaguleaza oul. Scoateti si presarati cu putina ceapa verde tocata marunt si serviti.
Bon appetit!
Ce bine arată! Yami yami, o să încerc şi eu!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca va place dragi bucatarasi
ȘtergereȘi eu aș mânca așa ceva și o să-mi fac:).
RăspundețiȘtergeream facut si eu asa ceva mai demult, dar nu stiam sa le surprind frumusetea in poze...asa ca tine! iti vine sa mananci monitorul, nu alta!
RăspundețiȘtergereE super ideea, as manca asa ceva la orice masa ;) Pup
RăspundețiȘtergereMerge de minune ptr o infometata ca mine! :)
RăspundețiȘtergereCe culori! Avea dreptate cine zicea ca mancarea se savureaza cu toate simturile... Cea mai frumoasa prezentare!
RăspundețiȘtergereIngenios mod de coacere! Sunt delicioase!
RăspundețiȘtergere