Aceasta salata cu naut si legume este suficient de satioasa pentru o cina usoara, fara a fi nevoie de alte mancaruri pe langa. Iar daca cumva va ramane o puteti pune intr-o caserola sa o luati la pachet a doua zi fara probleme.
Avem nevoie de:
- o conserva mare de naut
- 2 morcovi
- 2 fire ceapa verde
- 5-6 rosii cherry
- 1 ardei gras
- 1 manunchi de patrunjel
- putina branza feta
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri zeama de lamaie
- 2 lingurite chimen macinat
- sare si piper dupa gust
Cum se face:
Scurgeti boabele de naut, clatiti-le si adaugati-le intr-un castron. Curatati morcovii de coaja si taiati-i in fasii. Tocati ardeiul in bucati potrivite si taiati rosiile in doua.
Taiati ceapa marunt si tocati verdeata. Adaugati toate legumele si verdeturile peste naut si amestecati usor.
Separat faceti dresingul din uleiul de masline, zeama de lamaie, chimenul macinat, sarea si piperul. Adaugati-l la salata. Puneti deasupra branza feta faramitata.
Serviti cu pofta si cu oameni dragi alaturi!
Alte retete in care puteti folosi naut:
Bon appetit!
Niciun comentariu: