Ce-mi plac mie salatele crocante si colorate! Si pe principiul alternam o prajitura plina de calorii cu o salata light, astazi mancam verde (si bio :))
Ingrediente
- salata verde
- ceapa verde
- castraveti
- ridichi
- cateva oua fierte
- sare, zeama de lamaie, ulei de masline
Preparare
Intai fierbetti ouale tari. Curatati de coaja si dati deoparte. Spalati legumele si taiati-le potrivit. Asezati-le pe farfurii de servit. Din sare, zeama de lamaie si ulei faceti o vinegreta si stropiti salata. Deasupra asezati ouale fierte taiate felii. Serviti imediat. Daca vreti sa o pregatiti din timp, nu adaugati vinegreta decat in momentul servirii.
Bon appetit!
Mmm ce bine arata! Exact pe gustul meu!!
RăspundețiȘtergereIar mancam cu ochii:) Ca tare bine arata!
RăspundețiȘtergere