O supa proaspata de legume, cremoasa, servita alaturi de crutoane aurii si verdeata proaspata ... ce poate fi mai sanatos?
Ingrediente:
- 2 cepe potrivite
- 3 morcovi
- o telina mica
- 1 pastarnac
- 3 morcovi
- o telina mica
- 1 pastarnac
- 1 ardei
- 3 cartofi
- 1 dovlecel
- cateva buchetele de conopida
- 3 cartofi
- 1 dovlecel
- cateva buchetele de conopida
- sare
- 2-3 linguri ulei
Preparare:
Curatati si spalati legumele. Tocati ceapa, ardeiul, telina, pastarnacul si morcovii apoi puneti-i sa se caleasca putin in cateva linguri de ulei. Cand devin aurii, adaugati cam 3 litri de apa si lasati sa fiarba. Dupa 10 minute de fiert, adaugati si conpopida, cartofii si dovlecelul tocate. Mai fierbeti cam 20 minute sau pana sunt gata. Potriviti de sare si piper si lasati sa se racoreasca putin. Pasati legumele cu blenderul vertical (de mana) pana ce supa noastra devine o crema fina. Serviti alaturi de crutoane facute in casa si verdeata proaspat tocata.
Daca doriti puteti pune si smantana, asta daca nu tineti post.
Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog.
Bon appetit!
Ooo! Ador supele creme Mihaela! A ta arata minunat.
RăspundețiȘtergereSi mie imi place foarte mult supa crema de legume.
RăspundețiȘtergereDelicioasa, sanatoasa si aratoasa!
RăspundețiȘtergereO supita tare buna!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! chiar mi-ai facut pofta!
RăspundețiȘtergereador supele astea!
RăspundețiȘtergerechiar arata bine si sanatoasa, superbe culori aurii, cred ca gustul e de milioane, pacat ca nu pot mirosi direct prin ecran, dar se prepara si aflam imediat :D
RăspundețiȘtergere