Un aperitiv usor de facut si demn de o duminica intre prieteni.
Ingrediente:
- o bagheta
- 250 g branza de vaci
- 100 g sunca de praga
- 80 g cascaval
- un ardei gras rosu
- sare dupa gust
Preparare:
1. Se taie cubulete ardeiul, sucnca si cascavalul.
2. Se amesteca cele de mai sus cu crema de branza si sarea.
3. Se scobeste bagheta cu grija sa nu se rupa, apoi cu ajutorul unei linguri se umple cu compozitia de branza.
4. Se pune in folie si se da peste noapte la frigider.
5. A doua zi se taie in felii de grosimea unui deget.
Bon appetit!
super delicioasa :*
RăspundețiȘtergereMultumesc Emily
ȘtergereRapid si bun.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc. Pup si eu!
ȘtergereSuperbe très belle idée pour un appétitif, bravo!
RăspundețiȘtergereC'est vrai Beth et c'est tres rapide a faire! Merci.
ȘtergereImi plac tare mult! Foarte bune !!
RăspundețiȘtergereIti doresc din suflet o primavara superba !!!
RăspundețiȘtergerebun bun bun!!
RăspundețiȘtergere