Aluat de pizza cu iaurt, fara dospire - Din bucatarie, cu pasiune

duminică, 12 martie 2017

Aluat de pizza cu iaurt, fara dospire

Doar de doua ingrediente aveti nevoie pentru a obtine cel mai simplu si mai rapid blat de pizza: iaurt si faina. Le amestecati in cateva minute intr-un vas si in doi timpi si trei miscari obtineti un aluat de pizza ce nu necesita dospire si timpi de asteptare suplimentari. 



Ingrediente

- 135 g iaurt grecesc
- 125 g faina 
- un praf de sare

Preparare

Puneti faina intr-un castron, adaugati sarea si iaurtul si amestecati pana incorporati faina si obtineti un amestec omogen si nelipicios. 

Intindeti aluatul in foaie de aproximativ 22-25 cm diametru si puneti ce toping-uri doriti pentru a obtine pizza preferata. 



Bon appetit!

3 comentarii:

  1. Conteaza daca este un iaurt gras sau degresat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristina, eu l-am făcut cu iaurt gras, dar nu cred că ar face o diferență atât de mare dacă ai folosi degresat. Vezi doar să fie grecesc degresat sau în iaurt bine scurs. S-ar putea să fie nevoie să suplimenteze cantitatea de făină totuși.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram