Nu sunt prea multe de spus despre aceasta salată, nelipsită de pe mesele de sărbătoare ale tuturor românilor. Şi cum toată lumea ştie să o facă, singurul element altfel zic eu este modul de prezentare la pahar.
Salata de faţă de fapt e impropriu spus de boeuf, deoarece nu conţine vită ci pui, însă e o adaptare interesantă.
Ingrediente
- 200 g piept de pui
- 200 g morcovi
- 200 g cartofi
- 200 g mazăre
- 200 g castraveţi muraţi
- 8 linguri maioneză
- 2 ouă fierte
Preparare
Curăţaţi morcovii şi cartofii de coajă. Puneţi-i la fiert în apă sărată, împreuna cu pieptul de pui şi mazărea. Respectaţi timpul de fierbere diferit pentru fiecare ingredient în parte.
Când s-au fiert lăsaţi să se răcească, apoi tocaţi cubuleţe, fiecare separat pe altă farfurie. Tocaţi si castraveţii la fel.
Luaţi patru pahare si asezaţi legumele şi carnea în straturi alternative după bunul plac. Puneti câte o lingură două de maioneză, apoi câte o jumătate de ou fiert tăiat.
Daţi la rece cam o oră înainte să serviţi.
Daca
va plac retetele mele si doriti sa fiti la curent cu postarile de pe blog va puteti abona la
newsletter (coltul dreapta sus) sau ma puteti urmari pe Facebook.
Bon appetit!
Interesant! Interesanta! De remarcat si retinut! Multumesc!
RăspundețiȘtergereFancy!
RăspundețiȘtergere