E bine sa profitam in acest sezon de verdeturi, pietele (sau in cazul meu gradina) sunt pline de legume proaspete, verzi si sanatoase.
Recunosc ca pana acum cativa ani nu mancam spanac crud. Este extraordinar in salate sau smoothie. Nu stiti ce pierdeti, daca nu incercati!
Ingrediente
- doua maini de spanac (baby sau cu frunze mai mici)
- 1 para
- 1 mar
- o mana de nuci
- sare, ulei de masline, zeama de lamaie
Preparare
Spalati si curatati frunzele de spanac si asezati-le pe farfurii. Taiati merele si perele felii subtiri si asezati-le peste spanac. Presarati cu nuci si asezonati cu sare, zeama de lamaie si ulei de masline.
Va invit sa cititi si :
Daca doriti sa fiti la curent cu postarile de pe blog va puteti abona la newsletter (coltul dreapta sus) sau ma puteti urmari pe Facebook.
Bon appetit!
A sosit vremea verdeturilor! Sa ne detoxifiem, atunci!
RăspundețiȘtergere