Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj se dezgheata, se taie fasiute, pe care se aseaza jumatati de felii de ce mezeluri doriti fiecare. Eu am pus parizer; stiu ca nu e sanatos, insa am zis ca se prezinta bine la cuptor.Se ruleaza si se taie dand forma de trandafirasi. Se aseaza in tava si se coc 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.
Plac deopotriva si celor mari dar mai ales celor mici.
Bon appetit!
Frumosi de nici nu-ti vine sa-i mananci!
RăspundețiȘtergereSunt foarte frumosi si gustosi.Te pup!
RăspundețiȘtergereSunt tare apreciati de familia mea! Pupici!
RăspundețiȘtergereFoarte frumosi!
RăspundețiȘtergeretare frumos arata...si la multi ani blogului tau minunat, iar tu sa fii sanatoasa si sa ne incanti cu cat mai multe retete delicioase!
RăspundețiȘtergereFoarte frumosi sunt!!
RăspundețiȘtergereO frumusete!
RăspundețiȘtergereAici m-ai lovit, sunt topita dupa foietaje, iar pozele astea m-au facut sa le simt mirosul inconfundabil!
Am mai copiat o reteta de pe blogul tau, cea cu batoanele cu cereale si banane :) si sigur vor urma si altele. Am gasit mai multe retete care imi fac cu ochiul :))
La multi ani pentru 1 an de blog! si la cat mai multi, spornici!
Frumosi si cu singuranta tare deliciosi!!!
RăspundețiȘtergereVa multumesc dragele mele pentru aprecieri!
RăspundețiȘtergereFoarte aspectuosi trandafirasii! Si eu ii pregatesc uneori si au un succes imens.
RăspundețiȘtergereLa multi ani pentru primul an de blog!
arata foarte bine...
RăspundețiȘtergerebun
RăspundețiȘtergere