Trandafiri aperitiv din foietaj - Din bucatarie, cu pasiune

joi, 11 octombrie 2012

Trandafiri aperitiv din foietaj



Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj se dezgheata, se taie fasiute, pe care se aseaza jumatati de felii de ce mezeluri doriti fiecare. Eu am pus parizer; stiu ca nu e sanatos, insa am zis ca se prezinta bine la cuptor.Se ruleaza si se taie dand forma de trandafirasi. Se aseaza in tava si se coc 15-20 minute, pana se rumenesc frumos. 
Plac deopotriva si celor mari dar mai ales celor mici.







Bon appetit!

12 comentarii:

  1. Frumosi de nici nu-ti vine sa-i mananci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tare apreciati de familia mea! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. tare frumos arata...si la multi ani blogului tau minunat, iar tu sa fii sanatoasa si sa ne incanti cu cat mai multe retete delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  4. O frumusete!
    Aici m-ai lovit, sunt topita dupa foietaje, iar pozele astea m-au facut sa le simt mirosul inconfundabil!
    Am mai copiat o reteta de pe blogul tau, cea cu batoanele cu cereale si banane :) si sigur vor urma si altele. Am gasit mai multe retete care imi fac cu ochiul :))
    La multi ani pentru 1 an de blog! si la cat mai multi, spornici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumosi si cu singuranta tare deliciosi!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc dragele mele pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte aspectuosi trandafirasii! Si eu ii pregatesc uneori si au un succes imens.
    La multi ani pentru primul an de blog!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram