1 an de blog !!! - Din bucataria lui Micky

marți, 9 octombrie 2012

1 an de blog !!!


Micutul meu blog a facut un an! 

Acum un an de zile nu aveam habar la ce ma inham, nu aveam habar despre web design, despre trafic pe blog, si mai ales nu stiam cat de importante sunt fotografiile. Credeam ca e suficient sa ai ceva in farfuria din poza. In decursul acestui an am schimbat aparatul foto, am adunat tot felul de farfuriute, de suporturi si scandurici, am adunat o groaza de retete pe " to do list", am avut deopotriva si succese si esecuri culinare. Cei din jurul meu m-au sustinut si inteles de-a lungul acestui an, au oftat asteptand sa termin multele incercari in a gasi unghiul perfect pentru a face o "banala fotografie".
A trecut repede acest an, insa nu as fi ajuns aici, fara voi cititorii si prietenii mei virtuali, bloggeri sau nu, care mi-ati citit, laudat si criticat pozitiv incercarile mele in ale bucatariei. Ma bucura nespus fiecare comentariu, fiecare incercare de-a voastra de a gati ce am gatit si eu, ma motiveaza sa continui.

Am inceput blogul pe de o parte din dorinta de a incuraja si pe altii sa gateasca, sa manance ceva facut in casa, sa descopere cu drag placerea si tainele bucatariei, si pe de alta parte pentru a-mi testa limitele si a invata lucruri noi. Si cate am invatat, si inca cate mai am de invatat! Mai am cale lunga pana la a fi bloggerul ce-mi doresc sa fiu (fiind o perfectionista, niciodata nimic nu e cum ar trebui sa fie), dar ma bucur de fiecare pas al acestei calatorii culinare si nu numai. 

Asa ca voua dragii mei va spun MULTUMESC. Daca as putea as face un tort imens, sa va dau fiecaruia cate o felie. Va sunt recunoscatoare pentru fiecare comentariu, fiecare incurajare, fiecare "like" sau "share" (ca tot suntem in era Facebook). Pana la urma bloggingul  inseamna sa faci parte dintr-o comunitate, o comunitate in care voi toti m-ati primit cu caldura si cu bratele deschise. Cu drag, 

Micky
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram