Ingrediente:
- 150 g unt moale
- 2 linguri mac
- 6 linguri fulgi de ovaz
- 2 plicuri zahar vanilat
- 150 g zahar
- 2 oua
- 300 g faina
- 300 g faina
Preparare
Bateti ouale cu zaharul si zaharul vanilat cateva minute, apoi adaugati untul moale. Amestecati bine, apoi adaugati faina, macul si fulgii de ovaz. Omogenizati si dati compozitia la rece timp de 30 minute. Cat se odihneste incalziti cuptorul la 180 grade si pregatiti o tava intinsa unsa sau cu hartie de copt.
Luati din aluat si formati bilute cam cat o nuca pe care le asezati in tava ce merge la cuptor apoi aplatizati-le putin. Lasati un pic de spatiu intre ele, deoarece se vor mai mari la copt.
Coaceti timp de 10-12 minte, scoateti si raciti. Se pastreaza intr-o cutie cu capac timp de cateva zile. Sunt foarte buni cu un pahar de lapte, sau cafea sau pur si simplu ca o gustare.
Bon appetit!
Ils sont superbes ces biscuits!
RăspundețiȘtergereBjs
Eu aduc laptele.Te prinzi?
RăspundețiȘtergerePup!
Cum sa nu! Imediat!
Ștergere