vineri, 9 martie 2012

Salata floarea soarelui

De data asta va servesc cu o salata festiva ce surprinde prin prezentarea deosebita. Multumesc Lena pentru reteta ingenioasa! Nu am respectat intocmai reteta, am adaptat-o putin  dupa ce aveam in casa.


Ingrediente

 - un piept de pui desosat
- 300 g ciuperci proaspete 
- 3 oua 
- 2-3 linguri ulei
- maioneza
- 1 iaurt cremos
- o conserva porumb mica 
- marar
- 1 cutie chipsuri Pringles

Preparare

Taiati pieptul de pui fasii si caliti-l in ulei pana se patrunde. Scoateti-l si dati-l deoparte. Taiati ciupercile marunt si inabusiti-le in locul puiului cateva minute.Intre timp fierbeti si ouale.
Pe un platou asezati intai pieptul de pui taiat cat mai marunt. Adaugati un strat de maioneza amestecata cu iaurt. Daca doriti puteti pune numai maioneza. Asezati apoi un strat cu ciupercile si inca un strat de maioneza.





Dupa aceea adaugati ouale fierte si date pe razatoare sau tocate cubulete si imbracati totul in maioneza. Ornati cu porumb si marar. Chipsurile asezati-le pe margine ca sa creati floarea. Sfatul meu este sa asezati chipsurile cu putin inainte de servire pentru ca sa pot inmuia si nu vor mai arata la fel.

Apoi cand vin musafirii veniti cu salata la masa, mandra neaparat de realizare, si asteptati reactii. Va asigur ca vor fi numai exclamatii!!!

Bon appetit!

6 comentarii:

  1. Très joli et appétissante salade la déco et superbes, bravo

    RăspundeţiȘtergere
  2. Uauuu. Arata super. Cred ca este si foarte delicioasa. Sunt Pringles sau Lays???.

    RăspundeţiȘtergere
  3. Draga Anonim, tu ce crezi??? Dar de ce nu te semnezi, sa stiu si eu cu cine vorbesc???

    RăspundeţiȘtergere
  4. dacá este tot atít de gustoasá pecít e de aspectuoasá, atunci este ceva fárá cuvinte,,,FELICITÁRI, nota 10 cu ***** bravo.

    RăspundeţiȘtergere
  5. si eu am preparat aceasta reteta de pe blogul Lenei. este una dintre salatele preferate ale fiului meu. delicioasa e putin spus! :)

    RăspundeţiȘtergere

Print