Omleta cu cartofi si ardei, la cuptor - Din bucatarie, cu pasiune

joi, 23 octombrie 2014

Omleta cu cartofi si ardei, la cuptor

Buna la micul dejun, sau chiar la pranz si cina, se face rapid si va scoate din incurcatura imediat, cand nu aveti prea mult timp la dispozitie sau sunteti in pana de inspiratie.

Omleta aceasta este un fel de mancare satios, plin cu cartofi, ardei, verdeata. Sigur veti fi satui dupa ce o mancati, este facuta la cuptor, usor de pregatit, ce va puteti dori mai mult?




Ingrediente

- 3 cartofi potriviti
- 1 ardei gras rosu
- 6 oua 
- patrunjel verde 
- sare, piper
- 1-2 linguri ulei

Preparare


Curatati cartofii de coaja si taiati-i rondele. Puneti cartofii la fiert in apa cu sare cam 5 minute. Nu vrem sa ii fierbem de tot, doar cat sa se patrunda putin, fara sa se zdrobeasca. 

Intr-o tigaie incingeti uleiul si asezati cartofii, apoi ardeiul rosu taiat felii. Dati la cuptorul incins din timp, la foc potrivit, timp de 10 minute, cat sa se rumeneasca putin legumele.

Bateti ouale intr-un castron, cu sare si piper dupa gust. Adaugati si patrunjel verde tocat.

Scoateti tigaia din cuptor si varsati ouale peste cartofi si ardei. Nu amestecati. Dati inapoi la cuptor cam 10 minute pana se coaguleaza ouale.



Daca va plac retetele mele si doriti sa fiti la curent cu postarile de pe blog va puteti abona la newsletter (coltul dreapta sus) sau ma puteti urmari pe Facebook.


Bon appetit!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram