Ca salata aceasta sa fie intr-adevar buna, folositi o paine cu coaja mai groasa, din aceea taraneasca si veche de cel putin o zi, rosii gustoase si lasati-o sa stea cam o jumatate de ora la frigider inainte de a o servi. In felul asta se imprietenesc toate ingredientele, rosiile isi lasa putina zeama, painea o absoarbe, iar uleiul de masline si menta desarvarsesc totul.
Ingrediente
- 3-4 rosii
- 2 felii de paine veche de o zi
- o mana de masline
- cateva frunze de menta proaspata
- sare, ulei de masline
Preparare
Taiati rosiile in sferturi si puneti-le intr-un castron. Adaugati feliile de paine taiate in bucatele si maslinele. Tocati menta marunt si adaugati-o in salata. Potriviti de sare si puneti ulei de masline. Amestecati totul si dati la rece 30 minute inainte sa o serviti.
Daca va plac retetele mele si doriti sa fiti la curent cu postarile de pe blog va puteti abona la newsletter (coltul din dreapta sus) sau ma puteti urmari pe Facebook
Bon appetit!
Mai pune si o bucata zdravana de branza si hai la masa!
RăspundețiȘtergere