Din prima clipa cand le-am vazut la Edith am stiut ca trebuie sa le fac si eu. Au fost exact cum ma asteptam - minunate. Multumesc Edith pentru reteta si pentru ca ne inspiri!
Ingrediente
- 3 oua
- 1 lingurita praf de copt
- 120 g faina
- 150 ml lapte
- 100 g sunca de praga
- 100 g cascaval
- sare, piper
Preparare
- Separam albusurile de galbenusuri
- Amestecam galbenusurile cu sarea, piperul, laptele, faina si praful de copt, turnate putin cate putin.
- Incorporam albusurile batute spuma cu grija, cu o spatula si apoi adaugam sunca taiata cubulete si cascavalul dat pe razatoarea mare.
- Coacem pancakes-urile intr-o tigaie unsa cu ulei cam 2 minute pe fiecare parte.
Le puteti servi atat reci cat si calde. Sunt bune ca mic dejun rapid sau ca aperitiv, sau gustare.
Bon appetit!
Candva am facut si eu.Uitasem de ele,bine ca mi-ai adus aminte.Servesc de la tine.Pup!
RăspundețiȘtergerecate ies?
RăspundețiȘtergereCam 7-8 bucati, depinde de marimea tigaii.
Ștergere