Prajitura cu mere si cacao, de post - Din bucatarie, cu pasiune

marți, 20 martie 2012

Prajitura cu mere si cacao, de post


Va propun o prajitura usoara si sanatoasa cu mere. Este fara oua, lapte si unt, numai buna pentru vegetarieni sau cei care tin post. Sa nu uit! Este si foarte gustoasa ... dar va las pe voi sa apreciati asta.


Ingrediente:
- o cana si jumatate faina
- 4 linguri cacao
- o lingurita praf de copt 
- o cana apa
- un sfert cana ulei
- un plic zahar vanilat  
- 2 mere 
- o jumatate cana zahar 
- o jumatate lingurita scortisoara 

Preparare
  • Intr-un castron amestecati faina, cacaua si praful de copt. 
  • Adaugati apoi apa, uleiul si zaharul vanilat si omogenizati 
  • Tocati merele cubulete (sau le puteti da pe razatoare), amestecati-le cu zaharul si scortisoara si adaugati-le la compozitia de mai sus. 


  • Turnati compozitia intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt si coaceti la foc potrivit timp de aproximativ 30 minute.
  • Raciti, taiati in patrate si serviti pudrata cu zahar. 



Bon appetit!

2 comentarii:

  1. Ce gâteau aux pomme et cacao doit être une délicieuse gourmandise!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna ;) Am facut-o ieri si azi din nou ... portie dubla!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram