Deoarece mereu cand cumpar piscoturi mi se par vechi si uscate am tot rascolit internetul pentru o varianta " home-made". Ce a iesit vedeti mai jos!
Ingrediente:
- 3 oua
- 50 g faina
- 80 g zahar
- zahar pudra
Preparare:
Bateti galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar (40g). Separat bateti spuma albusurile cu cealalta jumatate de zahar.
Amestecati cu grija albusurile si galbenusurile, incorporand totodata si faina. Incet sa nu iasa aerul din albusuri.
Puneti compozitia intr-un pos si formati piscoturi intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Pudrati piscoturile cu zahar pudra cat mai uniform.
Coaceti in cuptorul incalzit la 160 grade timp de 12-15 minute. Lasati sa se raceasca in tava inainte de a-i desprinde.
Simpli, rapizi, proaspeti si fara E-uri inutile.
Bon appetit!
"La multi ani"!.Multe impliniri si multa sanatate iti doresc.Te pup!
RăspundețiȘtergere