Pulpe de pui pane - Din bucatarie, cu pasiune

luni, 28 octombrie 2013

Pulpe de pui pane

In sfarsit am descoperit secretul pulpelor de pui crocante, aurii, delicioase, si totusi patrunse si la interior. Omul cat traieste invata, iar de la Adela clar am ce invata. Reteta de fata face parte din seria provocarilor secrete lunare organizata luna aceasta chiar de Adela si al sau blog plin de retete (de unde mi-a fost cumplit de greu sa aleg doar una).



Ingrediente: 

- 9 pulpe inferioare de pui (ciocanele)
- 2 oua 
- sare, piper
- 100 g faina
- 100 g pesmet
- ulei pentru prajit


Preparare: 

Spalati si curatati bine pulpele de pui. Puneti-le la fiert in apa cu sare cam 20-30 minute, apoi scoteti-le si lasati-le sa se raceasca. Nu le fierbeti pana cade carnea de pe os, da? 
Bateti ouale cu putina sare si piper intr-un vas. Asezati pe o farfurie ntinsa faina si pe alta pesmetul. Tavaliti pulpele de pui fierte prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si in ultimul rand prin pesmet. Prajiti-le in baie de ulei pana devin aurii si crocante. 
Serviti calde alaturi de o salata, iar daca vreti sa fiti de-a dreptul pacatosi trantiti si niste cartofi prajiti langa.





Bon appetit!

6 comentarii:

  1. Ce bine arata!! Vin si eu la tine la masa ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aha! Deci asta este ordinea corecta: ou, faina, ou, pesmet :)
    Ramane Kentucky fara clienti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietenului meu nu-i place carnea de pui fiartă. Crezi că aş putea să-l păcălesc?

    RăspundețiȘtergere
  4. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram