Piept de pui cu mustar si fulgi de porumb - Din bucatarie, cu pasiune

marți, 5 februarie 2013

Piept de pui cu mustar si fulgi de porumb

Pieptul de pui poate fi cateodata fad si uscat, mai ales cel cumparat din comert  Insa gatit in acest mod ramane suculent la interior si crocant la exterior. Reteta am vazut-o mai demult la o emisiune tv, daca va place puiul va recomand sa o incercati. 


Ingrediente:

- 4 jumatati de piept de pui dezosat
- 4 lingurite mustar 
- sare, piper, fulgi de usturoi
- fulgi de porumb
- putin ulei 

Preparare:

Spalati si stergeti bine bucatile de pui. Ungeti fiecare bucata cu cate o lingurita de mustar, pe toate partile. Amestecati fulgii de porumb cu condimentele si puneti-i intr-o punga. Zdrobiti-i fara insa a ii face pudra. Eu am folosit sucitorul la operatia asta. Dati pieptul de pui prin amestecul de fulgi de porumb, si presati in asa fel incat sa se lipeasca de carne. 
Puneti putin ulei pe fundul unei tavi, asezati puiul si dati la cuptor, timp de aprox 30 minute. 
Serviti cald alaturi de o salata sau garnitura preferata. 




Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog. 

Bon appetit!

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram