Biscuiti marmorati cu portocala si ciocolata - Din bucatarie, cu pasiune

duminică, 24 decembrie 2017

Biscuiti marmorati cu portocala si ciocolata

Dragii mei, trebuie sa va marturisesc ca sunt foarte mandra de aceasta reteta de biscuiti marmorati. Sunt usor crocanti la exterior si moi la interior, si, au atat ciocolata cat si portocale, o combinatie tocmai potrivita pentru sarbatorile de iarna. 



Pentru biscuitii marmorati cu portocala si ciocolata avem nevoie de: 

- 85 g unt la temperatura camerei 
- 60 g crema de branza
- 150 g zahar 
- 1 ou intreg + 1 galbenus 
- coaja rasa de la o portocala bio 
- 1 lingurita praf de copt 
- 300 g faina 
- 25 g cacao 
- extra zahar pentru tavalit biscuitii 




Cum se face reteta de biscuiti marmorati cu portocala si ciocolata: 

Intr-un vas puneti untul moale, crema de branza si zaharul si mixati pana ce amestecul devine spumos cam 5 minute. Adaugati oul intreg si galbenusul si continuati sa bateti cu mixerul. 

Amestecati 270 grame faina cu praful de copt si adaugati peste crema de unt. Framantati putin cat sa obtineti un amestec omogen. 

Impartiti compozitia in doua parti aproximativ egale. In jumatate adaugati coaja rasa de portocala si restul de 30 grame faina. In cealalta jumatate adaugati 25 g cacao. 

Impartiti fiecare bucata de aluat in doua astfel incat sa obtineti patru suluri, doua cu cacao si doua cu portocale. 
suprapuneti sulurile alternativ, unul galben si unul maro si taiati bucati cam de un deget grosime si dati-le usor forma de bile. 

Tavaliti-le prin zahar si asezati-le in tava pe hartie de copt. Coaceti in cuptorul preincalzit la 170 grade C timp de 10-12 minute. 




Bon appetit!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram