Intotdeauna imi zic ca ar trebui sa consum peste mai des, insa nu prea imi iese ... Saptamana aceasta am reusit, asa ca vi-l arat si voua. Sper sa va placa!
Ingrediente:
- 2 bucati somon
- un iaurt cremos 150 g
- zeama de la o lamaie
- sare, piper, condimente pentru peste
- putin ulei de masline
Preparare:
Spalati si stergeti bucatile de peste. Condimentati-le si ungeti cu jumatate din zeama de lamaie. Incingeti o tigaie in care puneti cam o lingura de ulei de masline. Puneti pestele si frigeti-l cam 5 minute pe fiecare parte. Timpul poate sa difere in functie de grosimea rondelelor.
Cat se face pestele, pregatiti sosul astfel: amestecati iaurtul cu zeama de lamaie ramasa si adaugati sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de bucatile de peste. Proaspat si sanatos!
Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog.
Bon appetit!
Mmmm, ce delicatesa! Cred ca s-au potrivit de minune!
RăspundețiȘtergereAi dreptate Gabriela. A fost foarte bun. Te pup!
ȘtergereE super bun! Eu incerc sa consum in fiecare saptamana cel putin odata. Noua ne place mult...sau poate ne-am obisnuit, cine stie :)) Pupici
RăspundețiȘtergereE foarte sanatos si bun Paula! Te pup!
Ștergereun fel de papa ce te duce cu gandul la Suedia :)
RăspundețiȘtergereSi Suedia te duce cu gandul la Ikea si la o nevoie imperativa de shopping. Pupici scumpa mea!
ȘtergereBun cu siguranta!!! Si mie imi place, dar mai pun si putin usturoi...;)
RăspundețiȘtergereAr fi mers de minune niste usturoi Cristina draga! Data viitoare ... Pup!
ȘtergereSuper arata!! Imi place la nebunie!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adela. te pup!
ȘtergereTare mult imi place pestele, iar pregatit asa este delicios!!
RăspundețiȘtergerePupici
Multumesc Simona!
ȘtergereFoarte bun pentru sanatate si foarte gustos. Ne place si noua foarte mult. Poza finala este foarte reusita, felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si de compliment! Te mai astept!
Ștergere