Astazi va arat un mod diferit de a prepara piureul de cartofi.
Ingrediente:
- 1kg cartofi
- 150 g smantana
- 150 g bacon sau sunca
- sare, piper
Preparare:
Curatati cartofii de coaja, taiati-i in bucati spunet-i la fiert in apa cu sare. Cat timp fierb cartofii, taiati sunca bucatele si puneti pe foc fara ulei, intr-o tigaie teflonata. Lasati pe foc pana devin crocante. Scoateti si dati deoparte.Cand au fiert cartofii, pasati-i, amestecati-i cu smantana si cu bucatelele de bacon crocante. Serviti cald ca garnitura la diverse preparate, sau ca atare. Este absolut delicios.
Bon appetit!
Clar pe gustul meu!!!
RăspundețiȘtergereSi pe al nostru. Multumesc de vizita!
Ștergeresi eu il mai prepar asa cateodata!
RăspundețiȘtergereE bine sa variezi si sa incerci combinatii noi! Te pup!
Ștergeredelicios!!!!
RăspundețiȘtergereAi dreptate Simona. te pup!
ȘtergereMancarea ca mancarea, dar ce strachina frumoasa avem!
RăspundețiȘtergere