Piure de cartofi cu smantana si bacon - Din bucatarie, cu pasiune

vineri, 1 februarie 2013

Piure de cartofi cu smantana si bacon

Astazi va arat un mod diferit de a prepara piureul de cartofi.



Ingrediente: 

-  1kg cartofi
- 150 g smantana
- 150 g bacon sau sunca 
- sare, piper

Preparare: 

Curatati cartofii de coaja, taiati-i in bucati spunet-i la fiert in apa cu sare. Cat timp fierb cartofii, taiati sunca bucatele si puneti pe foc fara ulei, intr-o tigaie teflonata. Lasati pe foc pana devin crocante. Scoateti si dati deoparte.Cand au fiert cartofii, pasati-i, amestecati-i cu smantana si cu bucatelele de bacon crocante. Serviti cald ca garnitura la diverse preparate, sau ca atare. Este absolut delicios. 

Bon appetit!

7 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram