Din prima clipa cand le-am vazut la Edith am stiut ca trebuie sa le fac si eu. Au fost exact cum ma asteptam - minunate. Multumesc Edith pentru reteta si pentru ca ne inspiri!
Ingrediente
- 3 oua
- 1 lingurita praf de copt
- 120 g faina
- 150 ml lapte
- 100 g sunca de praga
- 100 g cascaval
- sare, piper
Preparare
- Separam albusurile de galbenusuri
- Amestecam galbenusurile cu sarea, piperul, laptele, faina si praful de copt, turnate putin cate putin.
- Incorporam albusurile batute spuma cu grija, cu o spatula si apoi adaugam sunca taiata cubulete si cascavalul dat pe razatoarea mare.
- Coacem pancakes-urile intr-o tigaie unsa cu ulei cam 2 minute pe fiecare parte.
Le puteti servi atat reci cat si calde. Sunt bune ca mic dejun rapid sau ca aperitiv, sau gustare.
Bon appetit!