Categorii

luni, 9 aprilie 2012

Pancakes cu sunca si cascaval


Din prima clipa cand le-am vazut la Edith am stiut ca trebuie sa le fac si eu. Au fost exact cum ma asteptam - minunate. Multumesc Edith pentru reteta si pentru ca ne inspiri!

Ingrediente

- 3 oua
- 1 lingurita praf de copt 
- 120 g faina
- 150 ml lapte
- 100 g sunca de praga
- 100 g cascaval
- sare, piper

Preparare
  • Separam albusurile de galbenusuri 
  • Amestecam galbenusurile cu sarea, piperul, laptele, faina si praful de copt, turnate putin cate putin.  
  • Incorporam albusurile batute spuma cu grija, cu o spatula si apoi adaugam sunca taiata cubulete si cascavalul dat pe razatoarea mare. 
  • Coacem pancakes-urile intr-o tigaie unsa cu ulei cam 2 minute pe fiecare parte.


Le puteti servi atat reci cat si calde. Sunt bune ca mic dejun rapid sau ca aperitiv, sau gustare. 

Bon appetit!

3 comentarii: